X 
Cutremure stiri: 506

Malmström: Funcționarea DCFTA poate fi stopată la solicitarea unei părți (VIDEO)

23 oct. 2015,, 15:35   Economie
3712 0
Мальмстрём: DCFTA можно прекратить, если этого хочет одна из сторон
Foto: noi.md
„Acordul de liber schimb (DCFTA), ca orice alt program, poate fi stopat la solicitarea unei părți”, a declarat în cadrul întrevederii cu antreprenorii moldoveni comisarul european pentru comerț, Cecilia Malmström, răspunzînd la întrebarea despre posibilitatea stopării Acordului de liber schimb în cazul în care noul guvern va schimba vectorul de dezvoltare a țării, informează NOI.md.

„Întotdeauna există posibilitatea evaluării Acordului. Este vorba despre angajamente pe termen lung și noi sîntem convinși că acestea sînt investiții de durată, pe care le realizăm pentru a ajuta Moldova să-și dezvolte economia și a contribui la dezvoltarea comerțului dintre UE și Moldova. Noi dorim să contribuim la diversificarea economiei moldovenești și sporirea standardelor. Aceasta este important nu doar pentru sporirea potențialului de export al Moldovei, dar și pentru crearea unui mediu sigur de afaceri”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав