X 
Cutremure stiri: 503

Mii de poliţişti au fost mobilizaţi la judecătoria Centru. Presa nu are acces în clădire

25 oct. 2015,, 12:53   Politică
4847 0
Тысячи полицейских стянуты к Суду сектора Чентру. Прессу не пускают в здание
Foto: moldnews.md
Peste o mie de colaboratori ai poliţiei au fost mobilizaţi duminică, 25 octombrie, în faţa Judecătoriei sectorului Centru, unde se examinează solicitarea procurorilor privind arestarea lui Renato Usatîi pentru 30 de zile.

Presa nu are acces în clădirea instanţei de judecată, după ce poliţia a încercuit edificiul.

Şedinţa de judecată a început la ora 11.00.

În acelaşi timp, în jur de 2-3 mii de susţinători ai liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi au venit în marş şi protestează acum în faţa instanţei, cerând eliberarea politicianului.

Primarul municipiului Bălţi, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi a fost reţinut în seara de vineri, 23 octombrie, la ieşirea din Aeroportul Internaţional Chişinău. Procurorii îl acuză pe politician de violarea secretului corespondenţei, după ce Usatîi a publicat convorbirile între ex-Premierul Vladimir Filat şi primarul oraşului Orhei, milionarul Ilan Shor, ambii cercetaţi în dosarul furului miliardului din sectorul bancar.

În aceeaşi seară, procurorii au dispus reţinerea acestuia pentru 72 de ore. La domiciliul politicianului şi în oficiul central al Partidului Nostru au avut loc percheziţii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав