X 
Cutremure stiri: 504

Usatii consideră că autorităţile aplică un scenariu pentru a-l discredita

28 oct. 2015,, 12:06   Politică
4964 11
Усатый считает, что власти применяют сценарий по его дискредитации
Foto: noi.md
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, consideră că "autorităţile aplică un scenariu pentru a-l discredita". Politicianul și-a exprimat opinia pe pagina sa din reţelele de socializare, comentînd demersul Procuraturii Generale de a-l aresta pentru 30 de zile.

"Procuratura încearcă să conteste la Curtea de Apel decizia Judecătoriei sectorului Centru privind eliberarea mea din arest. Totodată, nimeni nu se întreabă dacă există dovezi în acest caz. Iar dovezi nu sînt şi nici nu pot fi, aşadar orice judecător onest trebuie să pronunţe o hotărîre în favoarea mea", a comentat Usatîi decizia procurorilor, subliniind că "a obosit deja să aştepte şi să audă bîrfele jurnaliştilor şi analiştilor".

"Toate cele întîmplate în ultimele zile sînt elemente ale unui scenariu de a mă discredita. Toţi ştiu că judecătoriile noastre nu sînt independente. Astfel, indiferent de decizia de astăzi, în presă se va vorbi că această decizie se datorează lui Plahotniuc", a spus politicianul de opoziţie.

Potrivit lui, dacă Curtea de Apel îl va trimite în arest, se va spune că "Plahotniuc continuă să-i sporească ratingul lui Usatîi", iar dacă îl va lăsa la libertate, vor spune că "Plahotniuc are nevoie de Usatîi la libertate".

"Este bine înţeles că astăzi orice persoană suspectată de legături cu Plahotniuc, imediat începe să piardă poziţii în faţa cetăţenilor. Singur iniţial nu puteam înţelege de ce a fost organizat acest spectacol cu arestul meu. Acum am înţeles", a spus Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав