Cutremure stiri: 505

La Chişinău s-a deschis al 12-lea centru de informare al UE

3 dec. 2015,, 12:40   Ştiinţă şi IT
1173 1
В Кишиневе открылся 12-й информационный центр ЕС
Foto: noi.md
La Liceul "Mihai Viteazul" din Chişinău s-a deschis un centru de informare al Uniunii Europene. Potrivit BDR Associates Communication Group, acesta este al 12-lea centru de acest gen care va funcţiona în Moldova.

"Vizitatorii Centrului, inclusiv elevi, studenţi şi specialişti din diferite domenii de activitate, vor putea primi şi folosi informaţia Biroului de Publicaţii al Uniunii Europene. Centrul este creat în asemenea mod, încît societatea poate primi gratis informaţia oferită de UE", a spus la ceremonia de deschidere şeful Secţiei politice şi economice a Delegaţiei UE în Moldova, Wicher Slagter.

El i-a îndemnat pe vizitatorii Centrului să folosească la maximum informaţia acordată de Centru, deoarece aceasta reflectă diferite domenii de activitate.

În Republica Moldova, din 2007 pînă în prezent, au fost lansate centre de informare ale Uniunii Europene, în diferite localităţi, inclusiv la Bălţi, Cahul, Comrat, Soroca şi Ungheni. În Chişinău există patru, fiind găzduite de ASEM, USM, USMF, ULIM.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав