X 
Cutremure stiri: 505

La Chişinău are loc un forum de afaceri pentru tinerii antreprenori

3 dec. 2015,, 16:05   Business
1010 3
В Кишиневе проходит бизнес-форум для молодых предпринимателей
Foto: noi.md
Forumul de afaceri "Realităţi şi potenţialul de dezvoltare a businessului de către tinerii antreprenori în RM", organizat de Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri din Moldova (ANTiM), are loc joi la Chişinău.

Preşedintele asociaţiei ANTiM, Aurelia Braguţa, a spus că "peste 100 de antreprenori îşi vor prezenta realizările, vor face schimb de experienţă şi vor primi de la experţi sfaturi de dezvoltare a businessului".

Ea a menţionat că la forum pentru prima dată participă tineri afacerişti din Transnistria.

"Despre proiectele la care pot participa antreprenorii vor vorbi reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) (proiectul Small Business Support), ai Băncii Mondiale (PAC-II) şi Programul ONU pentru Dezvoltare. CCI, de asemenea, va prezenta două programe: de sporire a calificării şi de sporire a calităţii serviciilor pentru asigurarea exportului", a spus Braguţa.

Potrivit ei, "cel mai des tinerii antreprenori se confruntă cu următoarele probleme: insuficienţa de bani pentru organizarea afacerii, promovarea şi dezvoltarea acesteia".

La deschiderea forumului a fost prezent şeful delegaţiei UE în RM, Pirkka Tapiola, reprezentantul permanent al PNUD în Moldova, Dafina Gercheva, şi viceministrul Tineretului şi Sportului, Andrei Spînu.

Tapiola a remarcat prezenţa businessmenilor din Transnistria, subliniind importanţa cooperării de afaceri pentru viitorul întregii regiuni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав