Cutremure stiri: 507

Sturza: Viitorul candidat va fi de același profil ca al meu

30 dec. 2015,, 12:20   Politică
1161 6

Sturza: Viitorul candidat va fi de același profil ca al meu
Foto: noi.md

Ion Sturza se arată convins că la cea de-a doua tentativă de desemnare a candidatului la funcția de premier, președintele va înainta un candidat de același profil. În cadrul consultărilor cu reprezentanții CALM, Sturza a explicat ce se poate întîmpla dacă în cadrul ședinței speciale din 4 ianuarie candidatura sa la postul de prim-ministru va fi respinsă, notează NOI.md.

Acesta nu exclude că în cazul în care va suferi eșec, se va implica mai departe în viața politică a țării.

„Pe 4 ianuarie va avea loc o procedură democratică, constituțională, se va încerca să se învestească un nou guvern. Nu se oprește lumea, procesul va continua, inclusiv, cred eu, cu implicarea mea personală – ori într-un proces formal cu al doilea guvern, ori cu pregătirea către un nou scrutin electoral. Lucrurile nu se opresc aici”, a răspuns Sturza, fiind întrebat ce așteptări are de la partidele parlamentare.

„Ce pot să vă spun cu fermitate este că președintele va desemna un candidat cel puțin similar cu profilul meu. Asta să fie absolut clar pentru toți, să nu fie nicio iluzie. Profilul viitorului candidat va fi cel puțin ca profilul meu, mai mult se poate, mai puțin cred că nu”, a explicat Ion Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав