Cutremure stiri: 501

„Air Moldova” oferă reduceri de 23 la sută din prețul biletelor

11 ian. 2016,, 11:00   Business
1974 1
В какой день Air Moldova продаст билеты с 23% скидкой?
Foto: sputnik.md
Compania Aeriană de Stat „Air Moldova”, care la 12 ianuarie 2016 marchează 23 de ani de activitate, va vinde în această zi bilete cu o reducere de 23 la sută, pentru toate zborurile directe. Astfel, „Air Moldova” intenționează să răsplătească fidelitatea pasagerilor săi, informează NOI.md cu referire la un comunicat al Companiei.

Se menționează că, pentru procurarea biletelor online cu reducere, fiecare cumpărător va trebui să introducă în cîmpul e-Voucher codul: 23ani. Reducerea de 23% nu se va aplica pentru copiii cu vîrsta de pînă la 12 ani, întrucît costul biletului pentru ei deja conţine o reducere de preţ. Pasagerilor care vor procura online după ora 17.00 şi vor selecta ”achitarea cu factură”, biletele cu reducere le vor fi emise pe 13 ianuarie 2016.

In prezent, Compania Aeriană operează curse regulate pe următoarele destinaţii: Atena, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Kiev, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Surgut, Torino, la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Bodrum, Heraklion şi Tivat. Compania oferă 2 clase de deservire: Business şi Econom.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав