X 
Cutremure stiri: 501

Cîştigătorii concursului „Marca comercială a anului” vor beneficia de reduceri de 30%

13 ian. 2016,, 15:45   Business
997 1
Победители "Торговая марка года" получат скидку в 30% на выставке
Foto: dosug.md
Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) oferă 30% reducere pentru participare la expoziţia "Fabricat în Moldova" cîştigătorilor concursurilor "Marca comercială a anului" şi "Premiul pentru realizări în domeniul calităţii" din anul 2014.

Reprezentanta CCI Carolina Chiper a precizat că "participanţii care au obţinut premiul mare – trofeul "Mercuriul de Aur" şi "Zeiţa Calităţii", dar şi medalii de aur, argint şi bronz, sînt încurajaţi să se înscrie pînă la data de 15 ianuarie curent la expoziţia "Fabricat în Moldova" pentru a beneficia de reducere din preţul de participare".

"În acest an, programul de afaceri al expoziţiei va cuprinde tematici de actualitate pentru orice producător din Moldova, cum ar fi aplicarea prevederilor Acordului de comerţ liber cu UE (DCFTA) şi cerinţele faţă de produsele exportate pe piaţa UE", a spus Carolina Chiper.

Reprezentanta CCI a explicat că "programul expoziţiei va cuprinde sesiuni de informare privind Fondul de garantare a creditelor pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM), tradiţionalul Tîrg al forţei de muncă, iar CCI va lansa platforma de expoziţie generală "Fabricat în Moldova". Expoziţia întruneşte anual produse şi servicii din toate sectoarele economiei şi oferă agenţilor economici oportunitatea de a-şi promova mărfurile şi serviciile, dar şi consolidarea poziţiilor pe piaţa şi stabilirea unor noi contacte atît în ţară, cît şi peste hotare".

"La expoziţie s-au înregistrat deja peste 200 de întreprinderi din întreaga ţară, circa 90 la sută din spaţiul expoziţional fiind rezervat sau contractat. Expoziţia naţională "Fabricat în Moldova", va fi organizată în perioada 3-7 februarie 2016, la Centrul Expoziţional Moldexpo", a spus reprezentanta.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав