X 
Cutremure stiri: 507

Ivanov: Sîntem siguri că guvernul condus de Filip va fi unul competent

18 ian. 2016,, 10:08   Politică
966 7

Ivanov: Sîntem siguri că guvernul condus de Filip va fi unul competent
Foto: tribuna.md

Cei 14 foști deputați comuniști care formează Platforma Social-Democrată au avut astăzi o întrevedere cu candidatul desemnat la funcția de premier, Pavel Filip. Aceștia au convenit că vor participa la elaborarea programului de guvernare, care urmează a fi prezentat Parlamentului în scurt timp, notează NOI.md.

Liderul Platformei, Violeta Ivanov, a precizat că cei 14 foști comuniști își vor da votul pentru guvernul condus de Pavel Filip. „Îl cunoaștem foarte bine pe domnul Filip, ca pe o persoană cu calități bune, un conducător care s-a manifestat prin fapte concrete, ca pe un profesionist. Credem că dumnealui va putea integra toate interesele, va consolida societatea. Avem încredere că guvernul condus de Filip va fi unul bun, competent, care va face față tuturor provocărilor”, a menționat Ivanov.

Deputata a subliniat că, deocamdată, cei 14 foști comuniști nu pretind nicio funcție în noul executiv și că subiectul partajărilor încă nu a fost abordat.

„Am vorbit despre criteriile pe care trebuie să le dețină candidatul la postul de ministru. Acum principiul de partajare trebuie uitat, s-a săturat lumea de alianțe, coaliții etc. Principalul criteriu este competența”, a spus Ivanov.

Aceasta a anunțat că în interiorul Platformei Social-Democrate au fost formate patru grupuri de lucru: economic, social, juridic și politic, care vor contribui la perfecționarea programului de guvernare propus de candidatul desemnat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав