X 
Cutremure stiri: 505

„Moldtelecom” se plînge că în ziua protestelor a fost atacată cibernetic

21 ian. 2016,, 13:30   Business
1637 1
Молдтелеком пожаловался на хакерские атаки в день протеста
Foto: flux.md
Mai mulți abonați ai televiziunii IP a Companiei de Stat „Moldtelecom” au rămas ieri seara fără cîteva posturi de televiziune, care au dispărut din grila de emisie a întreprinderii. Potrivit unui comunicat de presă difuzat de „Moldtelecom”, sistarea transmisiunii a fost cauzată de probleme tehnice, informează NOI.md.

Potrivit sursei citate, „Moldtelecom” a devenit ţinta unui atac cibernetic asemănător atacurilor cibernetice la care au fost supuse serverele mai multor instituţii de stat în perioada similară a anului 2015. Compania a anunțat că depune toate eforturile pentru identificarea soluţiilor de înlăturare a problemei şi restabilirea difuzării canalelor TV. Administraţia „Moldtelecom” și-a cerut scuze de la abonați pentru incomodități și a asigurat că va sesiza toate organele de drept competente despre acest incident.

Incidentul s-a produs în seara cînd în centrul Chișinăului s-au intensificat acțiunile de protest. Printre posturile de televiziune sistate se numără și canalele care transmiteau în direct acțiunile de protest.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав