X 
Cutremure stiri: 503

Candu: Soluții nu au fost identificate, deoarece abordările sînt diferite

21 ian. 2016,, 18:00   Politică
1015 8

Candu: Soluții nu au fost identificate, deoarece abordările sînt diferite
Foto : noi.md

Există puține motive pentru a declanșa alegeri anticipate, a declarat spicherul Andrian Candu, astăzi, în urma discuțiilor cu Igor Dodon, Renato Usatîi și Andrei Năstase. Potrivit lui Candu, solicitarea celor lideri politici cu privire la organizarea anticipatelor va fi totuși examinată în cadrul majorității parlamentare, iar mîine va fi oferit un răspuns, notează NOI.md.

„Este important că am avut un dialog. Soluțiile nu au fost identificate, deoarece abordările sînt diferite. E o solicitare de a organiza alegeri anticipate. Considerăm că, pe motiv juridic, lucrul acesta poate fi discutat, dar sînt puține motive pentru a organiza astfel de alegeri. Vom discuta cu colegii din majoritate și le vom comunica răspunsul liderilor protestatarilor”, a spus Candu.

Potrivit democratului, legitimitatea numirii Guvernului Filip nu poate fi pusă la îndoială, întrucît toate procedurile au fost respectate întocmai. „Faptul că Guvernul a fost ieri numit este un lucru bun și susținut de parteneri. Considerăm acest guvern destul de tehnocrat, cu mai puține conexiuni față de sfera politică. Acest guvern merită o șansă”, a menționat Candu.

Totodată, Andrian Candu a declarat că ceea ce s-a întîmplat ieri la sediul Parlamentului este regretabil. „Facem apel la calm pentru toți. Și instituțiile, și protestatarii trebuie să acționeze în limitele legii”, a punctat Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав