Cutremure stiri: 501

Pregătirile pentru Expoziția Națională „Fabricat în Moldova”, pe ultima sută de metri

28 ian. 2016,, 11:00   Business
961 1
Подготовка к национальной выставке «Произведено в Молдове» подходит к концу
Foto: basarabia.md
Pregătirile pentru cea de-a XV-a ediție a Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova”, care se va desfășura în perioada 03-07 februarie 2016, sînt pe ultima sută de metri: vor participa la expoziție 17 consilii raionale și circa 300 de antreprenori autohtoni din toate ramurile economice. Totodată, a fost definitivat programul de afaceri cu sloganul „Competitivitate – Performanță și Calitate”, care va cuprinde mese rotunde, forumuri, seminare organizate în parteneriat cu multiple instituții publice, cu tematici actuale, axate pe necesitățile mediului de afaceri.

Pentru prima dată, expoziția „Fabricat în Moldova” se va desfășura și în format on-line, astfel, pentru a facilita dezvoltarea mediului de afaceri autohton, CCI a elaborat un instrument modern și eficient – o platformă on-line, care include expoziția „Fabricat în Moldova”. Pe aceasta o puteți găsi la adresa web: www.virtual-fairs.md .

Evenimentul încorporează toate beneficiile unei expoziții reale, astfel expozanţii vor avea posibilitatea să interacționeze direct cu potențialii clienți, să stabilească noi contacte și să discute despre modalităţile de colaborare și dezvoltare a afacerilor.

Pînă la moment sînt înregistrate circa 50 de companii, iar conceptul acesteia va fi lansat în cadrul expoziției tradiționale „Fabricat în Moldova”, miercuri, 3 februarie, începînd cu ora 12.00, în incinta CIE „Moldexpo”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав