Cutremure stiri: 507

Candu confirmă: Voi demisiona din funcţia de Preşedinte al Parlamentului

28 ian. 2016,, 11:48   Politică
978 3
Канду подтвердил: Я уйду в отставку с должности спикера
Foto: noi.md
Andrian Candu va renunţa în curînd la funcţia de preşedinte al Parlamentului. Declaraţia a fost făcută de acesta în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Potrivit acestuia, în prezent au loc discuţii în cadrul majorităţii parlamentare pentru a decide cui revine această funcţie.

„Nu sînt finalizate discuţiile în majoritatea parlamentară legate de asumarea responsabilităţii pe unele poziţii importante din ţară. PD nu are dreptul să-şi asume mai multe funcţii decît îi revine, în cazul de faţă e vorba cea de prim-ministru. Vor continua discuţiile în majoritatea parlamentară pentru a clarifica exact cui va reveni funcţia de speaker. Nu există nici o ambiţie personală sau de partid de a păstra ambele funcţii şi se vor face retragerile necesare”, a declarat Andrian Candu.

Fiind întrebat dacă au fost careva discuţii pe marginea subiectului alegerii preşedintelui Republicii Moldova, acesta a spus că e prea devreme.

„Funcţia de preşedinte la ora actuală nu se discută. Mandatul preşedintelui actual încă nu a expirat. Vom reveni la acest subiect”, a conchis Andrian Candu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав