X 
Cutremure stiri: 507

Prisăcaru: Astăzi am depus cererea de demisie

29 ian. 2016,, 09:37   Societate
1225 2
Глава таможенной службы и директор Государственной налоговой инспекции подали в отставку
Foto: publika.md
Ion Prisăcaru și-a depus astăzi cererea de demisie din funcția de șef al Inspectoratului Fiscal de Stat.

Prisăcaru spune că, în continuare, va analiza din exterior cum sînt implementate reformele la Fisc, iar în cazul în care îi va fi solicitat ajutorul, nu va ezita să ofere o mînă de ajutor noii conduceri.

„Am depus cererea de demisie cu putin timp în urmă. Astăzi este ultima zi. Merg în raionul Strășeni, ultimul raion unde urmează să evaluez performanțele colective. În continuare vor fi expert în domeniu. Voi analiza cum merg lucrurile la Fisc, iar în cazul în care îmi va fi solicitat ajutorul, voi contribui”, a declarat Ion Prisăcaru pentru UNIMEDIA.

Anunțul lui Prisăcaru arată altfel decît comunicatul Ministerului Finanțelor. "Ministrul Finanțelor Octavian Armașu a semnat la 28 ianuarie 2016, Ordinul cu privire la încetarea raporturilor de serviciu prin demisie a dlui Ion Prisăcaru din funcția de șef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat și Ordinul cu privire la încetarea raporturilor de serviciu prin demisie a dlui Tudor Balițchi din funcția de director general al Serviciului Vamal, în temeiul prevederilor art.65 alin. (1) din Legea nr.158-XVI din 04 iulie 2008 cu privire la funcția publică și statul funcționarului public", se arată în comunicat.

Tudor Balițchi nu este de găsit pentru a confirma cererea de demisie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав