Cutremure stiri: 503

Voronin a explicat de ce comuniștii nu au susținut Guvernul Filip

29 ian. 2016,, 12:00   Politică
990 4
Воронин объяснил, почему коммунисты не поддержали Кабмин Филипа
Foto: noi.md
Partidul Comuniștilor nu a susținut Guvernul Pavel Filip, deoarece știa că pentru aprobarea lui în Parlament există suficiente voturi și nu a vrut „să se murdărească” încă cu o votare a Guvernului. Explicația a fost oferită de Vladimir Voronin, lider al PCRM, ex-președinte al țării, în cadrul programului „Puterea a patra”, difuzată de canalul de televiziune N4, informează NOI.md.

El a amintit că anterior comuniștii au susținut Guvernul Chiril Gaburici numai pentru a înlătura de la putere Partidul Liberal al lui Mihai Ghimpu, cu unionismul și naționalismul lui.

Vladimir Voronin a menționat că fracțiunea PCRM este gata să susțină propunerile și inițiativele noului guvern, care vor avea un caracter social și vor contribui la îmbunătățirea vieții cetățenilor.

El a amintit că, anterior, la inițiativa deputaților PCRM, în Parlament indemnizația pentru îngrijirea copilului a fost majorată cu 10%. Trebuie însă adoptate măsuri pentru susținerea mai substanțială a cetățenilor, deoarece prețurile în țară au crescut vizibil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав