X 
Cutremure stiri: 507

Sîrbu: În această sesiune, vom avea o misiune foarte grea

29 ian. 2016,, 15:55   Politică
1326 7
Сырбу: В ходе нынешней сессии наша миссия будет крайне сложной
Foto: tribuna.md
Deputatul democrat Sergiu Sîrbu susține că noua sesiune parlamentară, care va începe la data de 1 februarie curent, va fi una foarte grea.

Deputatul a declarat că presiunea asupra Parlamentului este una enormă, atît pe interior, cît și pe exterior.

„Parlamentul urmează acum să purceadă la adoptarea mai multor proiecte extrem de importante ce țin de continuarea reformelor inițiate anterior, dar şi de votarea bugetului, politicii bugetar-fiscale, găsirea soluțiilor, a finanțelor pentru a acoperi deficitul bugetar. Mai avem și proiecte care stau blocate în Parlament de mai multe luni de zile, însă, din cauza că nu am avut majoritate parlamentară, nu au putut fi votate”, a precizat el.

Totodată, Sergiu Sîrbu a menționat că fracțiunea PDM nici nu a plecat în vacanță.

„În Parlament, cu siguranță, urmează să lucrăm foarte mult și să venim cu legi cît mai urgente, dar și cît mai multe pentru a soluționa problemele cetățenilor. Misiunea va fi foarte grea și din simplul motiv că urmează să alegem Președintele RM – este o misiune deloc ușoară. În cazul în care vom eșua, Parlamentul va fi dizolvat, vor fi anunțate alegeri anticipate, care, evident, ar putea provoca o criză și mai profundă în țară”, a punctat deputatul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав