Cutremure stiri: 503

Guvernul va desfăşura o şedinţă în deplasare la Comrat

1 feb. 2016,, 10:50   Politică
1394 2
Foto: gov.md
Guvernul Republicii Moldova va desfăşura în timpul apropiat o şedinţă de lucru în deplasare la Comrat. Acest subiect a fost discutat sîmbătă, la întrevederea prim-ministrului Pavel Filip cu başcanul Găgăuziei, Irina Vlah, şi preşedintele Adunării Populare, Dmitri Constantinov.

Potrivit premierului, în cadrul şedinţei de lucru de la Comrat "vor fi determinate acţiunile ce urmează a fi întreprinse în vederea asigurării stabilităţii şi dezvoltării dinamice a regiunii, vor fi examinate punctual proiectele ce vizează îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor".

Conform unui comunicat de presă al Guvernului, Irina Vlah a apreciat pozitiv faptul că Programul de activitate al Guvernului conţine prevederi cu privire la dezvoltarea UTA Găgăuzia. Ea a menţionat importanţa implicării active a reprezentanţilor autonomiei în procesul de elaborare şi aprobare a proiectului Legii bugetului de stat pentru anul 2016.

"În cadrul întrevederii, s-a discutat pe marginea aspectelor prioritare de colaborare între autorităţile centrale şi cele regionale, pentru a soluţiona problemele semnalate de oamenii din UTA Găgăuzia. De asemenea, au fost abordate şi alte subiecte precum: atragerea investiţiilor şi promovarea proiectelor de infrastructură în UTA Găgăuzia, asigurarea ordinii publice şi dezvoltarea serviciilor sociale. Părţile au exprimat opinia comună că pentru realizarea obiectivelor propuse este nevoie de linişte şi stabilitate în ţară şi au convenit să colaboreze eficient în acest scop", se arată în comunicat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав