Cutremure stiri: 503

Remanieri de cadre la Guvern

3 feb. 2016,, 17:43   Politică
1139 2
Кадровые перестановки в правительстве
Foto: gov.md
Guvernul Republicii Moldova a efectuat un șir de remanieri de cadre, reconfirmînd în funcție mai mulți viceminștri și numind alții noi, informează NOI.md.

Astfel, Valeriu Triboi și Vitalie Iurcu au fost reconfirmați în funcția de viceministru al Economiei. Simion Botnari a fost eliberat din funcția de viceministru al Finanțelor în baza cererii depuse. Totodată, Maria Cărăuș a fost reconfirmată în funcția de viceministru al Finanțelor.

Igor Șarov și Gheorghe Postică vor rămîne în funcția de viceministru al Culturii. Din funcția de viceministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei au fost eliberați toți cei trei funcționari care au demisionat: Iurie Crăciuneac, Boris Gîlcă și Nighina Azizova. În locul acestora au fost numiți Viorica Dumbrăveanu și Laura Grecu.

În cadrul aceleiași ședințe Mircea Buga a fost eliberat din funcția de director al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

La Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor au fost reconfirmați în funcție toți cei trei viceminiștri: Vitalie Ciolac, Dumitru Parfentiev și Vitalie Tarlev.

Totodată, a fost aprobată cererea de demisie a lui Leonid Bujor din funcția de vicesecretar general al Guvernului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав