Cutremure stiri: 507

Lupu și Ghimpu, la sfat cu oficialii europeni

4 feb. 2016,, 16:58   Politică
1445 11

Lupu și Ghimpu, la sfat cu oficialii europeni
Foto: facebook.com

Liderii PD și PL au efectuat o vizită de lucru la Parlamentul European în perioada 2-4 februarie. În cadrul discuțiilor, interlocutorii au examinat situația social-politică din țară și modalitățile de depășire a crizei, notează NOI.md.

Marian Lupu și Mihai Ghimpu au avut întîlniri cu europarlamentarul Hans Van Baalen, președintele Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa, Guy Verhovstadt, președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Gianni Pittella, și alți funcționari europeni. În cadrul discuțiilor a fost abordat și subiectul protestelor antiguvernamentale.

„Oficialii europeni sînt atenți asupra evoluției stării lucrurilor din țara noastră și au salutat depășirea crizei politice, formarea majorității parlamentare și învestirea Guvernului Filip”, a menționat Marian Lupu într-o notă informativă.

Potrivit liderilor PL și PD, la finalul discuțiilor, partenerii europeni au primit asigurări că actuala majoritate parlamentară, împreună cu guvernul învestit, va urma calea reformelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав