Cutremure stiri: 507

Deputații care au avut cele mai multe absențe nemotivate în 2015

9 feb. 2016,, 16:37   Politică
3672 4

Deputații care au avut cele mai multe absențe nemotivate în 2015
Foto: allfun.md

În cele două sesiuni parlamentare ale anului 2015, cel mai frecvent au lipsit nemotivat de la ședințele plenare deputații democrați. Potrivit unui raport pe anul precedent, democrații au înregistrat 26 de absențe nemotivate, notează NOI.md.

Și deputații PLDM au lipsit frecvent de la ședințele plenare, înregistrînd 24 de absențe nemotivate. Socialiștii au avut 20 de absențe nemotivate, iar comuniștii – 13. Liberalii au lipsit nemotivat de la ședințele plenare de 12 ori.

Datele raportului mai arată că cel mai mult au absentat, din diverse motive, deputații socialiști. Aceștia au avut în total 99 de absențe, dintre care 59 au fost la cerere.

Printre deputații care nu s-au prezentat cel mai frecvent la ședințele plenare se numără socialiștii Zinaida Greceanîi, Oleg Sava și Igor Dodon, comuniștii Violeta Ivanov, Anatolie Zagorodnîi și Vladimir Voronin, liberal-democrații Vlad Filat și Valeriu Ghilețchi, democrații Nicolai Dudoglo și Vladimir Andronachi, liberalii Mihai Ghimpu și Corina Fusu, cea din urmă însă renunțînd la mandat în favoarea funcției de ministru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав