X 
Cutremure stiri: 507

Candu: Prea îndelungată a fost perioada de incertitudine

12 feb. 2016,, 11:49   Politică
2266 2

Candu: Prea mare a fost perioada de incertitudine
Foto : miepo.md

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, salută inițiativa desfășurării unor ședințe comune ale executivului și legislativului. În opinia sa, pentru obținerea unor rezultate, e nevoie ca agendele celor două instituții să fie coordonate, notează NOI.md.

„Urmează să recuperăm restanțele pe care le avem, fără să intrăm în detalii de ce anume. E vorba de criza politică, lipsa unui guvern o perioadă îndelungată. Vom avea astfel de ședințe poate trimestrial. Multe sînt de făcut, prea mare a fost perioada de incertitudine, de instabilitate, iar cum este cazul să ne apucăm de treabă”, a menționat Candu la începutul ședinței.

Premierul Pavel Filip a declarat, la rîndul său, că Guvernul este determinat să obțină rezultate, doar că are nevoie de suport parlamentar.

„În mare măsură, toate acele mesaje ale partenerilor de dezvoltare corespund întru totul cu obiectivele pe care ni le-am propus. Este evident că aceste obiective nu pot fi realizate în afara majorității, de aceea contăm foarte mult pe suportul parlamentar”, a punctat Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав