X 
Cutremure stiri: 507

Ghimpu: PD mi-a dat asigurări că va face reforme și schimbări

16 feb. 2016,, 08:35   Politică
4605 12

Foto: noi.md

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, dă asigurări că actualul Cabinet de miniștri, condus de democratul Pavel Filip, va realiza reforme și schimbări.

Ghimpu spune că a avut o discuție „serioasă” cu conducerea Partidului Democrat și a primit asigurări că democrații vor depune eforturi pentru realizarea reformelor.

„Am avut o discuție serioasă cu conducerea PD, Marian Lupu, Andrian Candu, Vladimir Plahotniuc. Aceștia dau asigurări că vom face reforme și schimbări. Acum PD poartă răspunderea cea mare. Știu că PL are aceeași răspundere, dar nu decidem noi. Totul se decide în cadrul negocierilor”, a spus Ghimpu în cadrul unei emisiuni de la PRO TV.

În viziunea liberalului, odată cu instalarea Guvernului, condus de democratul Pavel Filip, lucrurile au început să revină la normal. „Vă dau un exemplu. A fost schimbată conducerea Vămii și imediat a crescut profitul instituției”, a spus Ghimpu.

Totodată acesta a criticat acțiunile PLDM în perioada în care a guvernat. „PLDM și Filat sînt de vină pentru tot răul”, a spus liberalul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав