X 
Cutremure stiri: 503

În parlament ar putea fi formată o majoritate constituţională

17 feb. 2016,, 08:15   Politică
4327 6

Foto: noi.md

Majoritatea parlamentară ar putea găsi voturile necesare pentru a vota Preşedintele Republicii Moldova. Cel puţin asta reiese din declaraţiile Preşedintelui Partidului Comuniştilor din R. Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, făcute în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Liderul PCRM a spus că sînt toate şansele ca să fie formată o majoritate constituţională, făcînd referire la migraţia deputaţilor dintr-o fracţiune în alta.

„Cu aşa efoturi poate fi formată şi o majoritate constituţională. Cei care construiesc toate acestea, ei au ca scop viitoarele problemele, care trebuie rezolvate. A fost necesar să fie creată această majoritate pentru a se vota Guvernul. Acum cred că ei vor fi de folos în ghilimele pînă la momentul votării Preşedintelui Republicii Moldova, care urmează să aibă loc curînd”, a declarat Voronin.

Politicianul a menţionat că la alegerea Preşedintelui Republicii Moldova se mizează inclusiv pe voturile celor 7 deputaţi din fracţiunea PCRM.

„Nu cred eu că se mizează doar pe aceste voturi, cred că vor fi şi din altă parte. Admit asemenea lucruri, deja nu pot să nu admit dacă s-au întîmplat şi se întîmplă chestii din astea neprevăzute. Acum nu mai ştii la ce să te aştepţi”, a conchis Vladimir Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав