X 
Cutremure stiri: 503

Filip: Cerinţele ne sînt clare

17 feb. 2016,, 09:27   Politică
2527 1
Foto: gov.md
Miercuri va avea loc şedinţa Comisiei pentru integrare europeană. Anunțul a fost făcut de către prim-ministrul Pavel Filip.

El a scris marţi, pe reţelele de socializare, că la şedinţă se va discuta implementarea Acordului de asociere cu UE, inclusiv în contextul Rezoluţiei Consiliului European, adoptate luni.

"Nouă ne sînt clare cerinţele. Eu salut intenţiile Consiliului European de a dezvolta relaţiile Moldovei cu UE şi confirm că și Guvernul Moldovei lucrează în acest sens. În Rezoluţie am găsit confirmarea faptului că direcţia aleasă de Guvern este corectă. Planul de acţiuni al Guvernului este orientat spre implementarea Acordului de asociere cu UE ținînd cont de aşteptările cetăţenilor. De asemenea, noi mergem în direcţia reformelor instituţionale profunde, lucrînd asupra consolidării instituţiilor financiar-bancare, a organelor anticorupţie, administraţiei de stat, precum şi îmbunătăţirii climatului investiţional", a menţionat Filip.

Ieri, Consiliul European a adoptat Rezoluţia privind Moldova, în care îndeamnă noul guvern să implementeze reforme şi Acordul de asociere, precum şi să lupte cu corupţia şi să obţină depolitizarea instituţiilor de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав