Cutremure stiri: 507

Premierul Filip s-a întâlnit cu reprezentanții organizațiilor de veterani

21 feb. 2016,, 10:30   Societate
3956 8
Филип провел встречу с ветеранами конфликта на Днестре
Foto: gov.md
Premierul Pavel Filip s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții organizațiilor de veterani. În cadrul întrevederii a fost abordat subiectul privind soluțiile pentru problemele cu care se confruntă veteranii de război și persoanele care au activat în structurile de forță ale Republicii Moldova.

Pavel Filip i-a informat pe reprezentanții veteranilor că Guvernul a instituit un Comitet organizatoric pentru desfăşurarea manifestațiilor consacrate Zilei Memoriei, care va avea loc pe 2 martie.

"Reprezentanţii Guvernului vor participa la toate acţiunile de comemorare a tragicelor evenimente, inclusiv în localităţile din stânga Nistrului aflate sub jurisdicţia Republicii Moldova", a menționat Prim-ministrul.

În cadrul întrevederii, premierul a vorbit și despre obiectivele Guvernului, reiterând necesitatea implicării veteranilor în soluţionarea problemelor cu care se confruntă.

Veteranii au salutat invitaţia premierului la dialog şi au venit cu o serie de propuneri concrete care ar putea soluţiona mai multe probleme cu care se confruntă, dar şi cu opinii şi sugestii privind îmbunătăţirea situaţiei social-politice din ţara noastră.

Între acestea au fost mentionate necesitatea aprobării amendamentelor la legislaţie, pentru a înlătura carenţele şi prevederile ce defavorizează veteranii de război şi pe cei care au activat în structurile de forţă, dar nu au luat parte la acţiuni militare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав