X 
Cutremure stiri: 503

Subiectele ce vor fi examinate la ședința în deplasare din 4 martie a Guvernului Moldovei în Găgăuzia

23 feb. 2016,, 11:15   Economie
2710 0
Что обсудят на выездном заседании правительства Молдовы в Гагаузии 4 марта?
Foto: gagauzinfo.md
Ședința în deplasare a Guvernului Republicii Moldova în Găgăuzia va avea loc la 4 martie în satul Avdarma, raionul Comrat. Anunțul a fost făcut de către bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, la ședința aparatului cu membrii Comitetului Executiv al autonomiei, la care a fost examinată pregătirea subdiviziunilor de profil către ședința în deplasare a Guvernului Moldovei în Găgăuzia, informează NOI.md.

Șefa autonomiei a specificat că la ședința Guvernului vor fi examinate în detaliu un șir de chestiuni urgente, în particular, situația legată de transferurile din anul 2015, etapele reconstrucției traseului republican M-3, proiectul programului dezvoltării social-economice a Găgăuziei. În afară de aceasta, Guvernului i se va propune viziunea conducerii Găgăuziei asupra noului sistem de distribuire a Fondului rutier.

Ședința în deplasare a Guvernului Moldovei în satul Avdarma va fi însoțită de expoziția de mărfuri ale autonomiei „Gagauz mallari”. Pentru membrii Cabinetului de Miniștri va fi, de asemenea, organizată o excursie pe la obiectele de menire socială și culturală din satul Avdarma.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав