Cutremure stiri: 501

Kaufland va deschide primul magazin în Moldova, în 2018

24 feb. 2016,, 11:30   Business
5600 0

Foto: bloknot-moldova.md

Kaufland România a anunţat planurile de extindere în Republica Moldova, strategia de dezvoltare incluzînd deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova.

Deschiderea primului magazin este programată pentru anul 2018, scrie retail-fmcg.ro.

La finalul anului 2015, Kaufland a demarat extinderea rețelei de magazine, reţeaua germană de magazine urmînd să fie prezentă și în Republica Moldova.

Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova, oraș cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic și cultural al țării. Deschiderea primului magazin este programată pentru anul 2018.

Gama de produse disponibilă în magazine va fi, în cea mai mare parte, similară celei din magazinele din România, dar va fi, în același timp, adaptată în mod corespunzător nevoilor clienților locali.

„Depunem în continuare eforturi ca magazinele Kaufland să îndeplinească dorințele clienților cu accent pe garanțiile și serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate și, bineînțeles, prețuri atractive. Ne bucurăm să oferim aceste avantaje și viitorilor noștri clienți din Republica Moldova pentru a beneficia de adevărata experiență a cumpărăturilor,” a declarat conducerea Kaufland România.

Datorită proximității geografice și a legăturilor istorice și culturale coordonarea activităților comerciale va fi asigurată direct de filiala din România.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав