Cutremure stiri: 503

Candu: PD va trece pragul electoral în orice scrutin

24 feb. 2016,, 15:53   Politică
2982 6

Candu: PD va trece pragul electoral în orice scrutin
Foto: noi.md

Andrian Candu privește sceptic rezultatele sondajului de opinie prezentat astăzi de „CBS-AXA”, potrivit cărora PD nu ar accede în Parlament în urma unor alegeri. Democratul se arată convins că în realitate intențiile de vot ale alegătorilor arată altfel, notează NOI.md.

„Sînt sigur că PD în orice exercițiu democratic al alegerilor va trece pragul electoral, datorită echipei pe care o are și datorită potențialului său. Sondajele de opinie sînt făcute de la caz la caz, de oameni diferiți, cu viziuni diferite și contează foarte mult și opinia publică în exact acele moment cînd se face sondajul. Foarte mulți considerau că PD nu va trece pragul electoral la scrutinul din 2014, dar PD nu doar că a reușit să treacă pragul, dar a avut și cea mai mare creștere în rîndurile partidelor de la guvernare”, a declarat Candu.

Datele unui sondaj prezentat astăzi arată că în eventualitatea unui scrutin parlamentar PD ar acumula 4,3 la sută din voturi. Nu ar trece pragul electoral nici alte trei partide parlamentare – PL, PLDM și PCRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав