X 
Cutremure stiri: 503

Calmîc a numit data vizitei delegației Gazpromului

25 feb. 2016,, 10:15   Economie
2568 0
Foto: noi.md
Săptămîna viitoare, 2-3 martie, delegaţia Gazpromului va întreprinde o vizită de lucru la Chişinău. Anunțul a fost făcut de către viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Octavian Calmîc, miercuri, la începutul şedinţei Guvernului.

Potrivit lui, în cadrul vizitei se va discuta situaţia de la Moldovagaz, rezultatele anului 2015, precum şi "subiectele ce ţin de furnizarea gazelor naturale în anul 2016".

"Pentru noi problemele privind energia rămîn prioritare, Guvernul lucrează asupra faptului ca să asigure alimentarea continuă a gazelor şi energiei electrice la preţuri accesibile", a spus Calmîc.

În acest context, ministrul Economiei a menţionat că se poartă negocieri cu privire la încheierea unor noi contracte pentru importul de energie electrică.

"Compania Energocom, care este furnizorul de bază al energiei pe piaţa moldovenească, negociază cu diferiţi furnizori. Nu vreau să prognozez şi să numesc cifre, dar pot să spun că preţurile noi pentru importul de energie electrică, posibil, vor fi substanţial mai mici", a subliniat viceprim-ministrul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав