X 
Cutremure stiri: 507

Ghimpu, supărat pe Candu: Nu ne țineți nouă lecții!

25 feb. 2016,, 17:11   Politică
5481 2

Ghimpu, supărat pe Candu: Nu ne țineți nouă lecții!
Foto: noi.md

Liderul PL, Mihai Ghimpu, i-a reproșat astăzi spicherului Parlamentului că prezidează în mod ineficient ședințele plenare. Liberalul s-a arătat indignat de faptul că dezbaterile pe marginea proiectelor de legi durează prea mult, notează NOI.md.

„Dezbaterile parlamentare asta și înseamnă, nu afară, nu în spate, nu în altă parte. Cum altfel să se dezbată proiectele pentru lectura întîi? Sau vreți să trecem peste tot cu vederea și să avem în continuare legislația pe care o avem?”, a declarat Andrian Candu.

Liberalul Mihai Ghimpu a ținut însă să-l contrazică pe spicher, precizînd că principalele dezbateri trebuie să se desfășoare în comisiile parlamentare, și nu în plenul Parlamentului.

„Domnule președinte, nu ne dați nouă lecții în fracțiune. Dezbaterile trebuie să aibă loc în comisii, așa cum e în toată lumea civilizată, dar nu cum stăm noi aici timp de o zi cu trei proiecte de legi. E ora 17.00, dar noi ce-am făcut pînă acum? Noi vrem să lucrăm, dar opoziția doar să vorbească. Fiți atent ca spicher, ca să avem mai multă eficiență”, i-a spus Ghimpu lui Candu.

„Domnule Ghimpu, cînd veți fi spicher, sînt sigur că veți gestiona mai bine ședințele”, a spus în replică Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав