X 
Cutremure stiri: 507

Șef nou la vamă a făcut carieră la CNA

28 feb. 2016,, 13:00   Societate
6911 3

Foto: ziarulnational.md

Premierul Pavel Filip a dat start remanierilor la Serviciul Vamal. După ce, acum o lună, fostul șef al Vămii, Tudor Balițchi, și-a dat demisia, de curând, instituția are un nou director adjunct.

În funcție a fost numit un fost angajat al Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Grigore Ionițov.

În perioada 2015-2016, Ionoțov a fost director al Departamentului identificare, înmatriculare a mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto din cadrul CRIS „Registru”.

Până a ocupa această funcție, noul șef de la Vamă a fost, timp de doi ani consilier al directorului general al „Registru”.

La Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Grigore Ionițov a venit de la Centrul Național Anticorupție, unde a activat din 2002, adică de la crearea instituției.

Aici, noul șef-adjunct al Serviciului Vamal a deținut, pe rând, funcțiile de șef al Secției investigații operative a Direcției general-teritorială Nord, șef-adjunct al Direcției generală anticorupție și șef al Secției anticorupție a Direcției generală-teritorială Nord a CNA.

Tot săptămâna aceasta, fostul viceministru al Tehnologiei Informațiilor și Comunicațiilor, Dmitri Parfentiev, a fost numit director al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM).

Premierul Pavel Filip, în a cărui echipă a activat până acum Dmitri Parfentiev, a rostit doar cuvinte de laudă la adresa acestuia atunci când l-a prezentat Cabinetului de miniștri.

Luni, un șef al Centrului de Combatere a Crimelor Economice și Corupției (CCCEC) de pe timpul guvernării comuniste, Serghei Pușcuță, a fost numit director al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав