Cutremure stiri: 507

Companii germane din România examinează oportunitățile de afaceri din Moldova

2 mar. 2016,, 14:00   Economie
3479 0
Немецкие компании в Румынии изучают выход на рынок Молдовы
Foto: oficial.md
Viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministrul Economiei, a prezentat la București oportunitățile investiționale și de afaceri din Moldova unui grup de circa 100 de companii germane care activează în România. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Economiei și Ambasada Republicii Moldova la București, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Potrivit comunicatului Ministerului Economiei, în cadrul Zilei Oportunităţilor Investiţionale şi de Afaceri ale Moldovei, Octavian Calmîc a prezentat politicile de dezvoltare social-economică a Moldovei, progresele în procesul de armonizare a cadrului juridic naţional cu aquis-ul comunitar în contextul implementării DCFTA, precum și oportunităţile investiţionale în țara noastră pe platforma zonelor economice libere şi parcurilor industriale.

Participanții la eveniment, companiile germane din Moldova și cele din România din domeniul serviciilor bancare, asigurări, consultanță, comerț, tehnologii și alte sfere au avut posibilitatea să comunice pe subiectele de interes, să facă schimb de opinii și experiență, să stabilească contacte în vederea inițierii parteneriatelor.

La finalul evenimentului, reprezentanţii Ministerului Economiei au răspuns la întrebările adresate de antreprenorii germani, asigurîndu-i de tot sprijinul necesar la orice etapă de inițiere și derulare a afacerii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав