X 
Cutremure stiri: 507

Noi viceminiștri la Ministerul de Externe și cel al Agriculturii

2 mar. 2016,, 17:27   Politică
2738 1

Noi viceminiștri la Ministerul de Externe și cel al Agriculturii
Foto: publika.md

Guvernul a aprobat astăzi demisia Danielei Cujbă din funcția de viceministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene. În locul acesteia a fost desemnată Daniela Morari, care este în prezent șefă a Direcției generale integrare europeană din cadrul MAEIE, notează NOI.md.

Morari este diplomat de carieră și își desfășoară activitatea în cadrul serviciului diplomatic al Republicii Moldova din 2004. Totodată, la funcția de viceministru a fost propusă și aprobată candidatura lui Lilian Darie. Acesta și-a făcut studiile la Academia de Administrare Publică și a participat la mai multe misiuni OSCE în diferite țări. A activat pînă în prezent în calitate șef al Direcției cooperare multilaterală din cadrul Ministerului.

Tot astăzi, executivul a aprobat cererea de demisie a viceministrului Agriculturii Vladimir Loghin. În locul acestuia a fost numit în funcție Iurie Ușurelu. Ultimii cinci ani, el a activat în cadrul Fondului Internaţional pentru Dezvoltarea Agricolă (FIDA). Cel de-al doilea post de viceministru al Agriculturii i-a revenit lui Vasile Luca, fost enolog-șef la Combinatul de Vinuri „Cricova”.

La Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor a fost numit viceministru Iulian Postică. Anterior el a deținut această funcție la Ministerul Transporturilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав