Cutremure stiri: 503

Vlah i-a întîmpinat cu pîine și sare pe participanții ședinței Guvernului

4 mar. 2016,, 11:17   Politică
3526 3
Влах встретила хлебом-солью участников выездного заседания правительства
Foto: twitter.com
Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, și președintele Adunării Populare de la Comrat, Dmitri Constantinov, i-au salutat pe membrii Cabinetului de Miniștri al Republicii Moldova, care au sosit în autonomie pentru a participa la ședința Guvernului organizată în teritoriu. Ședința a început la ora 11.00 și s-a desfășurat în satul Avdarma, raionul Comrat, informează NOI.md.

În „perla găgăuză”, cum este numit satul Avdarma de localnici, au sosit membrii Guvernului, în frunte cu premierul Pavel Filip. Oficialii au fost întîmpinați de bașcanul Irina Vlah, membrii Adunării Populare, în frunte cu președintele forului legislativ, Dmitri Constantinov, membrii Comitetului executiv, ai Cancelariei de Stat din Găgăuzia, primari și președinți de raioane.

Conform agendei, ședința va fi deschisă de premierul Pavel Filip, după care Irina Vlah va prezenta situația social-economică și problemele cu care se confruntă UTA Găgăuzia. Începînd cu ora 13.00, Filip și Vlah vor răspunde la întrebările jurnaliștilor.

Programul aflării membrilor Guvernului în Găgăuzia va continua cu vizitarea expoziției de mărfuri produse pe teritoriul autonomiei. Se preconizează că Pavel Filip va vizita Casa de Cultură din Comrat, secția de chirurgie a Spitalului Raional, Secția de documentare a populației și transportului, precum și oficiul companiei „Vitapharm”, care se specializează în producerea preparatelor medicale și a suplimentelor biologic active.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав