X 
Cutremure stiri: 503

Filip: În Găgăuzia am întînit deja multe persoane interesante

4 mar. 2016,, 12:00   Politică
3572 2
Филип: В Гагаузии уже встретил много интересных людей
Foto: twitter.com
Prim-ministrul Pavel Filip a reiterat importanța deosebită a ședinței în deplasare a Guvernului Moldovei în Găgăuzia, care va contribui la consolidarea relațiilor cu autoritățile autonomiei. El a exprimat gratitudine organizatorilor evenimentului și a specificat că, în legătură cu faptul că deja a întîlnit multe persoane interesante, intenționează să-și modifice programul vizitei, informează NOI.md.

Șeful Guvernului Moldovei, rostind un discurs la inaugurarea ședinței în deplasare, a subliniat că inițiativa privind organizarea ei are origine comună, provenind și din partea autorităților Găgăuziei. „Cu aproape o lună în urmă am convenit cu doamna Vlah și domnul Constantinov (președintele Adunării Populare a Găgăuziei –n.red.) să examinăm în comun problemele stringente ale regiunii. Sînt foarte bucuros că am reușit să realizăm destul de rapid această idee. Ședințe ale Guvernului în astfel de format trebuie să se convoace și pe viitor. Preconizăm să examinăm totalitatea de probleme locale, în baza cărui fapt în viitorul apropiat urmează să fie elaborat planul de acțiuni pentru soluționarea lor cît mai grabnică”, a menționat Filip.

Premierul a comunicat că în autonomie toți membrii delegației chișinăuiene au fost întîmpinați călduros și cordial. „Eu am reușit deja să întîlnesc multe persoane interesante. Spre exemplu, pe Ignat Mihailovici Cazmalî. Întîlnirea cu el m-a îndemnat să modific un pic programul vizitei și să merg la Muzeul Satului Avdarma. Entuziaștii locali au adus o contribuție substanțială la dezvoltarea satului. Le mulțumesc pentru schimbările care s-au produs aici în ultimul timp”, a conchis Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав