X 
Cutremure stiri: 505

CCI invită businessmanii la forumul de afaceri din Sofia

7 mar. 2016,, 12:00   Business
3563 2

CCI invită businessmanii la forumul de afaceri din Sofia
Foto: rufox.ru

Camera de Comerţ si Industrie (CCI) a Republicii Moldova organizează o misiune economică la Sofia, în perioada 24-25 martie 2016, în contextul celei de-a VIII-a ședinţe a Comisiei interguvernamentale moldo-bulgare pentru colaborare comercial-economică, informează NOI.md.

Potrivit CCI, în cadrul acestei misiuni va fi organizat Forumul de afaceri moldo-bulgar, cu participarea agenților economici din ambele țări, reprezentanţilor CCI a Republicii Moldova și CCI Bulgaria și reprezentanții Agenţiei Executive pentru Susţinerea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Bulgaria.

La forum vor avea loc întrevederi bilaterale, în cadrul cărora participanții vor avea posibilitatea să stabilească relaţii de afaceri şi parteneriat cu agenţii economici din Bulgaria. Totodată, vor fi organizate vizite de studiu la companii din diferite domenii.

Misiunea are drept scop intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-bulgare, identificarea noilor posibilităţi de afaceri și stabilirea contactelor directe de colaborare cu oamenii de afaceri bulgari.

Costul deplasării este de 1000 de euro, acesta incluzînd: participarea la toate activităţile organizate în cadrul misiunii economice; 2 nopţi de cazare, camera single, mic dejun inclus; transportul cu avionul; transferuri aeroport – hotel – aeroport; transfer către locul de desfăşurare al forumului; vizite la companii; serviciile de asistenţă CCI a RM.

Cererile de participare pot fi depuse la CCI a Republicii Moldova pînă pe 14 martie 2016.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав