X 
Cutremure stiri: 503

Ghimpu: Propun să desfășurăm ședințele Parlamentului în penitenciarul nr. 13

10 mar. 2016,, 15:36   Politică
6073 17

Ghimpu: Propun să desfășurăm ședințele Parlamentului în penitenciarul nr. 13
Foto : noi.md

Deputații PLDM consideră că lui Vlad Filat trebuie să-i fie asigurate condiţiile necesare pentru ca acesta să poată participa la ședințele Parlamentului. În opinia lor, mandatul de deputat al lui Vlad Filat nu poate fi întrerupt, pînă nu va exista o decizie irevocabilă a instanței de judecată, notează NOI.md.

„Deputatul a cărui imunitate a fost ridicată poate fi reţinut şi arestat, însă cu condiţia ca acesta să poată să-şi realizeze obligaţiile constituţionale şi legale de deputat şi să i se asigure condiţiile necesare pentru posibilitatea de participare la şedinţele plenare şi şedinţele organelor de lucru ale Parlamentului”, a punctat șeful fracțiunii PLDM, Tudor Deliu, care a înaintat Legislativului o hotărîre în acest sens.

Liderul PL, Mihai Ghimpu, nu a ezitat să ironizeze pe marginea acestei inițiative. „Eu cred că este o soluție mai simplă - să desfășurăm ședințele Parlamentului în Penitenciarul nr. 13”, a spus Ghimpu.

Președintele Legislativului, Andrian Candu, i-a cerut Comisiei juridice să examineze demersul liberal-democraților și să formuleze o concluzie la acest subiect.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав