X 
Cutremure stiri: 507

Voronin, convins că va reveni la guvernare

17 mar. 2016,, 15:55   Politică
3461 4
Voronin, convins că va reveni la guvernare
Foto : tv7.md

PCRM va reveni la guvernare, dacă nu de unul singur, atunci în cadrul unei coaliții, se arată convins liderul formațiunii, Vladimir Voronin.


Declarația a fost făcută în cadrul dezbaterilor pe marginea proiectului privind instituirea pedepsei penale pentru distrugerea obiectelor culturale. Liderul comuniștilor s-a arătat indignat de acuzațiile aduse de liberali la adresa formațiunii sale, notează NOI.md.

„Acum 10 ani, conducerea comunistă de pe atunci, în frunte cu Voronin, Dodon, Tarlev, au decis și într-o noapte au demolat un monument istoric de importanță națională, cum este conacul Teodosiu. Pînă astăzi, acest monument figurează în lista monumentelor naționale, dar nimeni dintre persoanele care au contribuit la distrugerea acestui mărgăritar al culturii noastre nu a fost tras la răspundere”, a declarat deputatul liberal Veaceslav Untilă.

În replică, Voronin i-a acuzat pe liberali de faptul că Chișinăul aflat sub administrarea liberalilor a degradat.

„Noi, dacă revenim la guvernare, dar noi o să revenim neapărat, dacă nu de sine stătător, atunci în coaliție, demolăm Primăria, demolăm Președinția, pentru că voi nimic nu ați făcut în 12 ani. Pe timpul guvernării noastre cîte monumente istorice am restaurat! Vouă vă place să lăsați totul distrus, voi sunteți stăpîni de coada cîinelui”, a spus Voronin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав