Cutremure stiri: 503

Tănase: Eu întotdeauna am luat decizii, care nu erau pe placul autorităților

5 apr. 2016,, 13:30   Politică
3939 7

Тэнасе: Я всегда выносил решения, которые не нравились властям
Foto: abcnews.md

Alexandru Tănase se arată convins că nu va fi desemnat pentru al doilea mandat la funcția de președinte al Curții Constituționale.


Și asta pentru că potrivit magistratului, el a pronunțat mai multe decizii, mult prea incomode actualei guvernări. Declarația a fost făcută de președintele CCM în cadrul emisiunii ”PriLiudno” la postul de televiziune Accent TV.

”Este puțin probabil ca să fiu numit în această funcție, deoarece eu întotdeauna am luat decizii, care nu erau pe placul autorităților. Dacă vreți să dețineți o funcție două mandate consecutiv, nu trebuie să faceți nimic, pentru ca guvernarea să fie mulțumită”, a menționat președintele CCM.

Mai mult, Alexandru Tănase a comentat informația vehiculată în presă, precum că magistratul intenționează să candideze la funcția de președinte al RM.

”Pentru a candida la funcția de președinte, trebuie să ai partid și bani. Eu nu am nici una, nici alta. Deaceea, nu văd cum ar fi posibil acest lucru. Ar fi fost o prostie. Așa dar nu am ambiții să devin președinte, însă la general, ambiții am multe”, a conchis președintele CCM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав