X 
Cutremure stiri: 507

Candu: Opiniile cu privire la ziua de 7 aprilie rămîn divizate

7 apr. 2016,, 10:31   Politică
3796 7

Candu: Opiniile cu privire la ziua de 7 aprilie rămîne divizate
Foto : noi.md

Ziua de 7 aprilie 2009 va rămîne cu siguranță în istoria Republicii Moldova, tratată mai obiectiv de următoarele generații, susține președintele Parlamentului Andrian Candu.


În opinia democratului, opiniile cu privire la semnificația acestei zile rămîn divizate atît la nivelul clasei politice, cît și la nivelul societății, lucru care este regretabil.

„Tratarea acestei zile diferă - pentru unii înseamnă speranță, viitor, pentru alții dezamăgiri, regrete, distrugeri, victime și chiar lovitură de stat. Cu siguranță toți cei 101 deputați pot avea opiniile lor, probabil cum în această sală nu vom găsi o înțelegere comună a acestei zile, cu regret, acest fenomen este percept la fel în societate, care este extrem de divizată. Vin cu îndemn - să fim mai toleranți, mai înțelegători și să-i comemorăm pe toți cei care au avut de suferit”, a declarat Andrian Candu.

În memoria victimelor protestului din 7 aprilie 2009, deputații au ținut un minut de reculegere astăzi în plenul Parlamentului. Astăzi se împlinesc 7 ani de la protestele din 2009.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав