Cutremure stiri: 507

Ce a discutat ministrul Agriculturii cu fermierii

18 apr. 2016,, 12:00   Economie
3016 1
Что глава Минсельхоза обсудил с фермерами?
Foto: golos.md

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, a efectuat o vizită de lucru în nordul țării, unde a discutat cu fermierii probleme actuale.


Potrivit comunicatului Ministerului Agriculturii, conducerea instituției a participat la o ședință la care au fost invitați fermieri din raioanele Soroca, Dondușeni, Drochia și Florești. Întîlnirea a avut loc în incinta Colegiului Agricol din orașul Soroca.

Printre subiectele abordate au fost starea culturilor agricole, procedura de achitare a datoriilor la subvenții, regulamentul de subvenționare pentru anul 2016, utilizarea apelor subterane și a celor din lacurile de acumulare pentru irigare, precum și situația la zi în ceea ce privește aprobarea așa-numitului pachet agricol de legi.

Programul vizitei în nordul țării a ministrului Agriculturii a inclus și o întrevedere cu studenții și corpul profesoral din cadrul Colegiului Tehnic Agricol din Soroca. Subiectele de discuție au fost rezultatele studenților, problemele și planurile de viitor. De asemenea, au fost abordate probleme ale bazei tehnologico-științifice a Colegiului, planurile de reformare a științei în agricultură și crearea centrelor de excelență.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав