Cutremure stiri: 507

Lupu: În Moldova nu există opoziție constructivă

20 apr. 2016,, 11:37   Politică
4915 15
Лупу: В Молдове нет конструктивной оппозиции
Foto: basarabia.md

Liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu, a afirmat că opoziția moldovenească este neconstructivă și nu propune soluționarea problemelor, notează NOI.md.


Lupu a făcut această declarație într-o emisiune difuzată de un canal de televiziune privat. Potrivit lui, actuala opoziție din Moldova „propune doar un singur lucru – distrugerea a tot ce a fost deja edificat”. El a reacționat în acest mod la declarația președintelui Partidului Socialiștilor privind intenția de a exprima vot de neîncredere actualului guvern.

„Noi nu avem opoziție constructivă. Opoziția constructivă nu mizează pe ură. Opoziția moldovenească nu propune idei, decizii în cunoștință de cauză. N-am auzit din partea lor propuneri concrete în vederea ameliorării situației. Ei n-au astfel de capacități. Avem o societate în care oamenii se urăsc unii pe alții, iar vina o poartă politicienii”, a conchis președintele PDM.

Anterior, opoziția a fost criticată de prim-ministrul Pavel Filip. Șeful Guvernului a declarat că „opoziția exprimă moțiune de neîncredere guvernelor, pentru că vrea să vină mai repede la putere, vrea alegeri anticipate”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав