X 
Cutremure stiri: 505

În sfîrșit cel mai bine remunerat Business Coach din CSI a sosit la Chișinău! ©

25 apr. 2016,, 17:45   Business
3726 1


Ai simțit vreodată că nu poți să te motivezi să faci ceea ce ti-ai plănuit? Nu îți dorești, dar este extrem important pentru jobul tău sau pentru viața ta de zi cu zi? Sigur că s-a întîmplat, și este normal! Majoritatea oamenilor nu își doresc sa îndeplenească această, poate că nu primesc nici o plăcere în schimb. Și din păcate, acești oameni foarte rar au succes. De ce? Pentru că nu-și planifică ziua de mîine: “N-am să fac că nu primesc plăcere astăzi!” – gîndesc ei.

Vrei să știi cum gîndesc oamenii de succes? Ei folosesc termenul “lucrul acum, plăcerea mai tîrziu” Ei fac ceea ce nu le oferă plăcere la moment, dar le poate aduce o mulțime de beneficii mai tîrziu.

Ocupinduse cu sport astăzi, noi nu sperăm că mîine va fi rezultat. Dimpotrivă, noi știm că mîine o să ne doară enorm mușchii dar în același timp înțelegem că peste o lună de antrenamente regulare o să simțim și o să vedem rezultatul. Așa și în business. Noi facem astăzi ceva și nu așteptăm că mîine o să avem un million, dar noi știm că repetînd procesul ,cu timp ,o să atingem scopul.

Dar din păcate nu toți gîndesc în acest fel. Numai oamenii cu un selfmanagement puternic. Dorești să devii unul dintre ei, să știi ce să faci și cum să primești de la aceasta plăcere?

Doar pe 18 mai, KMB (Clubul Tinerilor Businessmani), vă invită la treningul celui mai renumit trainer in Europa de Est- Radislav Gandapas!

Radislav vine cu programul sau cel mai renumit “SelfMadeMan”

Partenerul general GrandMersi.




Informatia adaugatoare ссылка sau 067 482 067 Marina.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав