X 
Cutremure stiri: 505

Brandul „Kheops” ar putea reapărea pe piața din Moldova

27 apr. 2016,, 17:45   Business
4684 1

Brandul „Kheops” ar putea reapărea pe piața din Moldova
Foto : facebook.com

Creatoarea brandului „Kheops”, Victoria Cocieru, care în prezent se află în SUA își dorește și face tot posibilul ca hainele ei să reajungă pe piața din Moldova.


În prezent își face cariera pe continentul american și este sigură că moldovencele se vor putea bucura de creațiile sale acasă, „însă este prea departe acest viitor”, relatează NOI.md.

După ce a reușit să se aranjeze bine acasă, designerul Victoria Cocieru a plecat în SUA pentru a începe o nouă etapă a vieții sale. Ajunsă acolo, nu a renunțat la visul său și continuă să practice designul.

„A fost un început frumos în Republica Moldova. Aici, abia mă familiarizez cu lumea modei. America e prea mare pentru a o cuceri așa repede, dar recunosc că șansele de dezvoltare sînt mult mai mari comparativ cu țara noastră”, a menționat Victoria într-un interviu pentru portalul stiripozitive.eu.

Cu pași mici se îndreaptă spre lucruri mari, iar faptul că la finele verii urmează să-și prezinte colecția în cadrul unui eveniment prestigios de modă – „Seatlle Fashion Week” dă dovadă de insistența și talentul Victoriei.

Este încîntată de mediul în care se află acum și se simte apreciată: „Aici feedbackul este mai altfel decît în Moldova. Aici oamenii sînt altfel, sînt deschiși. Astfel, reacții sînt extraordinar de multe, dar cea mai semnificativă, probabil, a fost cea cînd din sute de designeri au fost selectați pentru un concurs doar cinci, printre care și eu”.

Pentru clienții săi, Victoria vine cu o noutate, în timpul apropiat va fi lansat magazinul online „Kheops”. „Pe moment ne pregătim pentru lansare. Deci, în decursul a două săptămîni aproximativ, posibilitățile de achiziționare a unor ținute din cadrul acestui brand vor fi reale”, a anunțat creatoarea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав