Cutremure stiri: 501

Pe piaţa transportărilor aeriene din Moldova a apărut o companie nouă – Fly One

23 mai. 2016,, 11:16   Business
6058 2
Pe piaţa transportărilor aeriene din Moldova a apărut o companie nouă – Fly One
Foto: anticoruptie.md

Pe piaţa transportărilor aeriene a apărut o nouă companie moldovenească – Fly One, care execută curse charter, iar în luna iunie va începe să efectueze curse regulate de pasageri în ţările europene şi în Rusia.


Luni, directorul companiei, Nicu-Adrian Berla, pilot profesionist în România cu experienţă vastă de manevrare a diferitor tipuri de aeronave, a spus, într-o conferință de presă, că Fly One a fost creată în septembrie 2015.

"Deja deţinem informaţia completă despre cursele ce urmează, a fost întocmit un orar al curselor, avem acorduri de deservire a avioanelor noastre de către serviciile handling şi catering, ni s-au acordat sloturi la aeroporturile străine, avem semnate contracte cu parteneri din Moldova şi alte ţări", a spus Berla.

Compania aeriană Fly One a pregătit pentru transportare 11 trasee, dintre care curse regulate vor fi efectuate la Verona, Florenţa, Barcelona, Londra, Lisabona, Dublin, Sankt-Petersburg şi Voronej. Iar cursele charter, în cooperare cu operatorii turistici, se vor efectua spre Antalya, Heraklion, Rodos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав