X 
Cutremure stiri: 503

La sfîrşitul lunii iulie, prim-ministrul va prezenta în Parlament raportul de activitate a Guvernului

27 mai. 2016,, 12:45   Politică
3896 1
В конце июля премьер-министр Филип представит в парламенте отчет о работе правительства
Foto: diez.md

La sfîrşitul lunii iulie, prim-ministrul Pavel Filip va prezenta în Parlament raportul privind activitatea Guvernului pînă la momentul dat.


Anunţul a fost făcut aszăzi, la şedinţa Parlamentului, de către spicherul Andrian Candu. Potrivit lui, raportul va fi prezentat la sfîrşitul sesiunii Parlamentului – în săptămîna a treia sau a patra din luna iulie.

Preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Tudor Deliu, a amintit că fracţiunea PLDM deja de cîteva săptămîni cere un asemenea raport, care, apropo, este prevăzut de Regulamentul Parlamentului. El a declarat că liberal-democraţii ar vrea să ştie data exactă a prezentării raportului.

Preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, a glumit că "nu se ştie în care an va fi prezentat raportul".

"Noi avem o soluţie simplă – semnarea Rezoluţiei privind moţiunea de cenzură Guvernului și să audiem raportul de activitate deja săptămîna viitoare. Nu înţeleg de ce vă temeţi", a spus Dodon.

În răspuns, Tudor Deliu a rugat socialiştii "să nu-şi impună agenda, care are anumite scopuri, ce nu coincid cu obiectivele liberal-democraţilor".

Totodată, reprezentanta Partidului Comuniştilor Elena Bodnarenco a declarat că Comitetul executiv politic al Partidului Comuniştilor va studia săptămîna viitoare posibilitatea de a sprijini moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав