Cutremure stiri: 507

Zi liberă pentru bugetari de 1 iunie. Cînd va fi recuperată (DOC,VIDEO)

31 mai. 2016,, 11:48   Societate
6654 0

Zi liberă pentru bugetari de 1 iunie. Cînd va fi recuperată
Foto : kp.md

Ziua Ocrotirii Copilului, marcată mîine, 1 iunie, a fost declarată zi liberă pentru bugetari. Hotărîrea a fost adoptată la ședința de astăzi a Guvernului, informează NOI.md.


Decizia executivului mai prevede că ziua de mîine urmează a fi recuperată de angajații sectorului bugetar pe 25 iunie curent. Hotărîrea a fost încă criticată de președintele Confederației Naționale a Patronatului, Leonid Cerescu.

„Această hotărîre a fost adoptată fără respectarea procedurilor, nici consultare, nici avizare nu a fost, absolut nimic. În această zi doar părinții trebuie să aibă timp suficient ca să petreacă cu copiii lor, dar nu întreaga societate. Noi nu susținem acest proiect”, a declarat Leonid Cerescu

„Vom avea o consultare mai largă să vedem cîte zile libere pe an avem. Din punctul meu de vedere sînt prea multe, dar astăzi sîntem puși într-o situație mai deosebită, întrucît Legislativul a adoptat deja o decizie în acest sens”, a menționat la rîndul său Pavel Filip.

Săptămîna trecută, la propunerea deputatei PL Alina Zotea, Parlamentul a adoptat o hotărîre privind declararea zilei de 1 iunie drept zi liberă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав