Cutremure stiri: 507

Timofti: E o datorie sacramentală a autorităților de a proteja Copilăria

1 iun. 2016,, 10:57   Societate
2046 2

Timofti: E o datorie sacramentală a autorităților de a proteja Copilăria
Foto : canal2.md

Cu prilejul Zilei Ocrotirii Copilului, președintele Nicolae Timofti a transmis un mesaj de felicitare celor mici, dar și părinților lor, notează NOI.md.


Șeful statului a remarcat că cel mai mare capital pe care poate să-l aibă un popor îl reprezintă copiii, iar asigurarea unei copilării fericite și a sentimentului de siguranță este sarcina de bază a societății.

„Să fiți sănătoși, să aveți suficiente motive pentru a vă bucura de ceea ce vă oferim noi, maturii, în calitate de părinți, bunici sau în demnitate de funcționari și conducători de țară. Să aveți parte de grijă și iubire paternă, iar celor cărora destinul le-a hărăzit altceva – să nu simtă niciodată lipsa afectivității adulților și a căminului familial. E o datorie sacramentală a autorităților de a proteja Copilăria, așa încît niciun erou negativ din poveștile pe care le scriu uneori neinspirat maturii – Sărăcie, Furt, Minciună – să o poată fura de la copiii noștri și să le compromită viitorul. Să avem grijă de viitorul copiilor noștri, viitori cetățeni ai Europei unite!”, se arată în mesajul șefului statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав