X 
Cutremure stiri: 505

La Chişinău va avea loc Forumul de afaceri moldo-ceh

8 iun. 2016,, 09:35   Business
3068 2
Молдо-чешский бизнес-форум пройдет в Кишиневе 10 июня
Ащещ: totul.md

Forumul de afaceri moldo-ceh va avea loc la Chişinău pe 10 iunie, notează NOI.md.


Potrivit comunicatului Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, evenimentul este organizat în contextul vizitei oficiale în țara noastră a prim-ministrului Cehiei, Bohuslav Sobotka, care se va desfășura la 9-10 iunie. Premierul ceh va sosi la Chişinău însoțit de un grup de agenți economici.

La lucrările Forumului de afaceri moldo-ceh vor participa prim-ministrii Moldovei şi Cehiei, reprezentanţi ai guvernelor şi camerelor de comerţ şi industrie ale ambelor ţări, precum şi agenţi economici din cele două state.

În cadrul reuniunii vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde întreprinzătorii vor avea posibilitatea să stabilească relaţii de afaceri şi parteneriat cu companiile din Moldova şi Cehia.

Se aşteaptă că la Forumul de afaceri moldo-ceh de la Chişinău vor participa circa 20 de companii cehe care activează în următoarele domenii: transport internaţional feroviar, auto şi maritim de mărfuri şi pasageri, transport cargo şi charter; servicii în domeniul geologiei, hidrologiei, geotehnicii și mediului; import de băuturi alcoolice; servicii de consultanţă; sectorul bancar; servicii în domeniul IT; sisteme de automatizare etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав