Cutremure stiri: 505

Investițiile Fujikura în Moldova vor constitui 3,2 milioane de euro

21 iun. 2016,, 10:00   Business
3729 1
Инвестиции Fujikura в Молдову составят 3,2 млн. евро
Foto: dailybiz.ro

Compania „Fujikura Automotive MLD” a devenit rezidentul ZAL „Expo-Business-Chișinău” și va investi 3,2 milioane de euro în deschiderea unei linii de producere a cablajelor pentru sectorul automotiv.


Anunțul a fost făcut de Ministerul Economiei al Moldovei, meționînd că, potrivit planului investițional, compania menționată prevede să lanseze procesul de producție în trimestrul III al anului 2016, relatează NOI.md.

SRL „Fujikura Automotive MLD” a fost selectată în calitate de rezident al Zonei Antreprenoriatului Liber „Expo-Business-Chișinău” în cadrul unui concurs deschis. Potrivit proiectului investițional, la finele primului an de activitate, Compania va crea circa 700 de locuri de muncă noi, cu majorarea ulterioară pînă la 900 de persoane.

Pentru asigurarea calității adecvate a producției, compania SRL „Fujikura Automotive MLD” prevede să realizeze un program de instruire a personalului angajat atît în cadrul unui ciclu de producere intern, cît și la întreprinderile „Fujukura Automotive” din străinătate. Toată producția Companiei este destinată clienților din Uniunea Europeană.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав